FAQ - Generelt

Hvor finder jeg mit IMEI nummeret på min enhed?

På iPhones til og med iPhone 6 findes IMEI nummeret nederst bag på telefonen. Det kan desuden findes i Indstillinger - Generelt - Om, på telefonen. På iPhone 6S og opefter findes IMEI nummeret ligeledes ved at gå ind i Indstillinger - Generelt - Om, på telefonen. Hvis det ikke er muligt at tilgå på telefonen kan det findes på SIM-trayen.

Hvis intet er muligt kan vi altid finde det for dig ved indlevering.

Alternativt:

På de fleste enheder kan IMEI nummeret findes ved at foretage et opkald til *#06#. I de fleste tilfælde vil det ikke være nødvendig at trykke på opkalds knappen, før et vindue med IMEI nummeret åbnes.

Ovenstående gælder også for Android enheder.

Hvad skal jeg gøre før indlevering?

Følgende punkter er altid gode at gennemgå før indlevering:

Hvor kan jeg få skiftet skærm imens jeg venter?

I vores Aarhus, Ålborg, Odense, Glostrup og København afdelinger kan vi nu tilbyde skærmskifte mens du venter. Du kan booke din tid her på siden. Skærmskiftet tager ca. 1 time. Flere af vores afdelinger på vej med samme løsning.

De af vores afdelinger som ikke tilbyder skærmskifte på stedet, sender din enhed til Appels værksted i Holland. Denne procedure tager typisk 7 hverdage. Vi tilbyder en gratis låne telefon i mellemtiden.

Kan jeg få en lånetelefon?

Ved indlevering tilbydes du altid en gratis lånetelefon. Dette gælder uanset om du indleverer en Apple eller Android enhed.