Om os hos Care1

Care1 er en af landets førende servicevirksomheder indenfor reparation af mobilprodukter og IT. Vi udfører service og reparation på mobiltelefoner, tilbehør til mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr som f.eks. modems, tablets og alle Apple produkter. Har du andet udstyr, så kontakt os for nærmere information.

Som kunde er du i centrum hos Care1. Vores mål er at du som kunde har den bedste oplevelse, hvis din enhed har brug for service.

Care1 er til for at give dig den bedste service når dit produkt er defekt eller hvis uheldet er ude. Din garanti bevares og alle reparationer foretages med originale dele af uddannede teknikere. Det er din tryghed for at dit produkt er i gode hænder.

Vi tror på at den personlige service giver glade kunder og vi er med dig fra du indleverer dit produkt til du står med det i hånden igen. Vi har derfor oprettet en række ”servicepoints” rundt om i landet så du altid kan sikre dig en personlig gennemgang af din enhed, hvis den fejler. Vores dygtige teknikere gennemgår produktet sammen med dig ved indlevering og du får en udførlig beskrivelse af reparationens karakter efter endt behandling. Undervejs vil du altid, på vores hjemmeside, kunne se hvor langt din reparation er i processen.

Som Autoriseret Service Provider er vi din sikkerhed for at alle reparationer udføres med originale dele.

En del af number1service A/S

Care1 er vores navn. Men bag ved ligger mange års erfaring under number1service A/S. Selskabet er startet i 2007 og har specialiceret sig i service og reparation af mobile produkter. Både for erhverv og private.

Om os:

  • Primær service partner for Apple i Danmark
  • Landsdækkende walk-in service
  • 10 års erfaring